Tandretning
Skriv til os
Ny patient

Forventningsafstemning

Økonomi

For at sikre de eksisterende attraktive priser på tandpleje på klinikken er det væsentligt for os, at du er informeret om klinikkens betalingspolitik. Udgangspunktet er kontant, MobilePay eller Dankort betaling efter besøget

Regelmæssige undersøgelser og tandrensninger koster typisk under 500 kr. Af administrationsmæssige årsager beder vi dig afregne disse behandlinger med receptionen den dag, du får den udført. Øvrige, almindelige, behandlinger (rekonstruktiv plastbehandling, udvidet parodontose behandling, kirurgi m.m.) påbegyndes kun efter information om prisen – vi beder derfor også om at disse afregnes samme dag med receptionen efter endt behandling.

Behandlinger der strækker sig over flere besøg afregnes efter hvert enkelt besøg / behandling med mindre andet aftales.

Øvrige, større, behandlinger dækker f.eks. kroner, broer m.m. For disse behandlinger beder vi om en a conto indbetaling på minimum halvdelen af behandlingens pris. Restbeløbet faktureres efter nærmere aftale.

Misligholdte betalingsaftaler er en frustration for alle involverede. Vi må pålægge rente og administrationsgebyr, samt eventuel retslig inkasso. Ingen er glade for dette, så derfor ovenstående politik på klinikken.

Vi håber på din forståelse.

Finansiering

Del din betaling op i rater

Hvis du ønsker at dele din betaling op i mindre bidder, kan vi tilbyde en nem og billig afbetalingsordning gennem fx  Denti.

Få et uforpligtende tilbud på 2 minutter

Vi har forståelse for at regningen for en tandbehandling nogle gange kan virke voldsom, og at det til tider kan være fordelagtigt at dele betalingen op i mindre bidder. Vi henviser til Denti, hvor du tilbydes muligheden for at dele tandlægeregningen op i mindre bidder.

Ofte stillede spørgsmål

Finansiering af en tandbehandling

En større indgreb som f.eks. implantater, kroner eller broer, kan godt være en økonomisk mundfuld at sluge. Derfor har vi et samarbejde med fx Denti, som tilbyder finansiering af din tandbehandling, så du kan betale tandlægeregningen i mindre bidder. Hvis du vælger at få finansieret din tandbehandling, er finansieringen en aftale mellem dig og Denti.

Kan finansiering betale sig?

Det kan altid bedst betale sig at betale tandlægeregningen kontant. Finansiering betyder generelt renteudgifter og/eller gebyrer, der samlet set gør tandlægeregningen dyrere. Omvendt kan finansiering til en overkommelig månedlig omkostning gøre en investering i dine tænder til at betale.

Tjener Tandlægehuset i Langå på det?

Nej, Tandlægehuset i LAngå har intet økonomisk udbytte ud af din evt. låneaftale med Denti.


Besked til Tandlægehuset?

Indtast nedenfor, hvis du har en forespørgsel
eller opdatering af dine informationer.
Behov for en tandbehandling, færdiggørelse af igangværende behandling, undersøgelse m.m.
500 characters left
Tandlægehuset i Langå ApS
Alleen 2, 8870 Langå
T. 86 46 11 60
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Medlem af Tandlægeforeningen
Yder nr. 476475
 
Klinikkens åbningstider
Mandag kl. 8:00 - 17:00
Tirsdag kl. 8:00 - 17:00
Onsdag kl. 8:00 - 17:00
Torsdag kl. 8:00 - 17:00
Fredag kl. 8:00 - 15:00

Copyright 2023: Tandlægehuset i Langå ApS, Alleen 2, 8870 Langå, cvr. nr. 35527346