Tandretning
Skriv til os
Ny patient

"Tandlægehuset er kendt som et godt sted at komme - både som patient og som ansat."

Hvem er vi?

Tandlægehuset i Langå er en spændende arbejdsplads for både klinikassistenter, tandplejer og tandlæger. Vi har hver dag et erfarent team af tandlæge, tandplejer og klinikassistenter på arbejde, så vi sikrer det for dig mest optimale behandlingstilbud. Vi har fokus på at sikre dig det mest optimale resultat, når du har brug for at besøge os. Dagligdagen er både sjov og udfordrende - man kommer længere med et smil i hverdagen. Tandlægehuset går aldrig på kompromis med kvalitet og service, og ingen opgave bliver overladt til en medarbejder uden grundig forudgående uddannelse og træning.

Vi gør en positiv forskel hver dag for vores patienter; det giver mange smil på en dag i Langå.

Vi samarbejder med vores klinik i Ans både om behandlinger og ikke mindst personaleudviking og behandlingsmetoder.

 

 

Klinikassistenter

Tandlægehusets klinikassistenter er uddannede til at foretage den indledende vurdering af, hvad dit tandlægebesøg kræver. Du bliver derfor som ofte modtaget af en klinikassistent, når du kommer på klinikken. Klinikassistenten vil kigge dig i munden, om nødvendigt tage røntgenbilleder og dække op til den korrekte behandling, før tandlægen kommer ind.

Vore klinikassistenter er desuden uddannede til at rense tænder, tage aftryk og assistere ved behandlinger.

Tandplejer

Tandplejere er uddannede til individuel forebyggende vejledning, instruktioner i mundhygiejne, tandrensninger og parodontosebehandlinger.

Tandlæger

Tandlægen er uddannet til at lave fyldninger, operationer, rodbehandlinger og implantatbehandlinger. Og så har tandlægen det overordnede ansvar for alle klinikkens behandlinger - uanset hvem du bliver behandlet af.

Hygiejne på klinikken

For at etablere en tryg atmosfære kræves det også opretholdelse af strenge, hygiejniske principper baseret på anbefalinger, dels fra Sundhedsstyrelsen, dels fra Statens Serum Institut og dels fra Miljøstyrelsen.

Behandlere og klinikassistenter sikrer en optimal hygiejne under behandlingsprocesserne ved håndafvaskning med desinficerende og samtidig for hænderne skånende håndsæber (spritbaserede), og ved anvendelse af handsker, mundbind og evt. beskyttelsesbriller.

Under alle kirurgiske indgreb anvendes naturligvis sterile handsker. Ved alle procedurer anvender vi engangsartikler, hvor det kan lade sig gøre. Efter hver behandling afvaskes alle instrumenter, herefter bliver instrumenterne lagt ind i en autoklave, en vakuum autoklave, klassificeret i B-gruppen, der opfylder de strengeste krav til autoklavering (sterilisering). Alle instrumenter, der anvendes til rodbehandling, kirurgi og paradontosebehandling, pakkes ind eller bliver lagt i kassetter, hvorefter de bliver autoklaveret.

Alle boremaskiner (roterende instrumenter), bliver efter hver patientbehandling autoklaveret og eftersmurt i en autoklave fremstillet specielt til dette formål: klassificeret i S-gruppen, designet til specielle formål. "En back-flush" proces før og efter autoklaveringen garanterer, at der ikke optræder luftlommer i instrumenterne og sikrer således steriliseringen - det vil sige, at alle mikroorganismer og vira (virus) udryddes.

Topmoderne

Tandlægehuset i Langå er en topmoderne klinik med gode adgangsforhold og en meget central placering i bymidten med mange parkeringspladser uden for døren. Klinikken er udstyret med topmoderne behandlerrum og elektronisk journalsystem, digital røntgen og de nyeste behandlingsmetoder til at sikre dig en omsorgsfuld, effektiv og smertefri behandling. Krydret med et sødt og venligt personale gør det til en god oplevelse at komme til tandlæge.

Dansk Tandlæge Forening

Vi er medlem af Tandlægeforeningen og derfor tilsluttet overenskomst med den offentlige sygesikringen og har via vort medlemskab en omfattende praksis forsikring, hvis uheldet skulle være ude - hvilket giver dig garanti og tryghed.
Tandlægehuset i Langå ApS
Alleen 2
8870 Langå
T. 86 46 11 60
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Klinikkens åbningstider

Mandag kl. 8:00 - 17:00
Tirsdag Åben for telefon
Onsdag kl. 8:00 - 17:00
Torsdag kl. 8:00 - 17:00
Fredag kl. 8:00 - 15:00
Vi samarbejder med
Medlem af Tandlægeforeningen

 Yder nr. 476475

 

Copyright 2022: Tandlægehuset i Langå ApS, Alleen 2, 8870 Langå