Tandretning
Skriv til os
Ny patient

Hvordan virker tandretningen

Inman Aligner

Inman Aligner - hvordan virker den

Inman Aligner er en klar, special designet plastbøjle med 2 fjederbelastede skinner, der passer nemt ned over de 4 forreste tænder. I modsætning til en almindelig tandbøjle, giver Inman Aligner et konstant, let pres på tænderne, og flytter dem på den måde let hen i den rigtige position.

Bortset fra dens æstetiske fordele, er Inman Aligner let at anvende og kan indsættes og fjernes når som helst, der gør det muligt at spise, børste tænder (og kysse) helt som normalt. Når tænderne er flyttet til den ønskede position, fastholdes de dér med en meget tynd tråd på bagsiden af tænderne.

Retning af fortænder

De super-elastiske fjedre gør, at Inman Aligneren kan rette fortænderne hurtigt og effektivt med en nænsom, kontinuerlig kraftpåvirkning. Billedet herover viser effekten af de to buer, der presser på fortænderne,indtil de er lige.

Varighed

De fleste behandlinger er varer på 6-16 uger. Vi giver dig dog et konkret bud efter en konsultation på klinikken. på netop din behandlingstid. For egnede patienter er Inman Aligner behandlingen ofte meget hurtigere end andre tandreguleringsteknikker.

Hvad omfatter behandlinger

Med udgangspunkt i en konsultation på klinikken vurderes behandlingsomfang og varighed.

  • Aftryk tages til brug for fremstilling af din individuelle Inman Aligner.
  • Inman Aligneren prøves ind og afleveres til dig.
  • Inman Aligneren skal benyttes 16-20 timer per dag for at svare til behandlingsforslaget.
  • Eftersyn på klinikken hver 2. - 3. uge.
  • For at fastholde tænderne i den rigtige position efter endt behandling isættes en lille tråd bag tandsættet.
Inman Aligner er den perfekte løsning for trangstillede og skæve fortænder. Behandlingen er hurtig, sikker og billigere end andre bøjlesystemer. Gratis konsultation.

Frequently Asked Questions

Vi har nedenfor samlet en række af de spørgsmål vi ofte bliver stillet omkring Inman Aligner behandlingen. Vi baserer vores behandlingsforslag på dit konkrete behov og derfor kan vi efter en konsultation præsentere dig for et løsningsforslag med varighed, pris og anbefalinger i øvrigt. Denne konsultationen er gratis og uforpligtende - kontakt os for en aftale.

Hvad kan rettes

Har du strittende fortænder eller en mild-moderat trangstilling kan du ofte forvente et godt resultat af behandlingen med Inman Aligner. Kig forbi klinikken, så kan vi vurdere både omfang og varighed af din Inman Aligner behandling.

Hvor sikkert er det?

Alle former for tandregulering indebærer risici, men indtil videre er der behandlet over 20.000 patienter med Inman Aligner. Vi har ikke modtaget informationer om hverken tandnerveskader eller rodresorption.

Hæmmes udtalen?

Inman Aligner bøjlen kan hæmme din udtale. Men du vender dig typisk efter en til to uger til din Inman Aligner.

Kan Inman Aligneren sammenlignes med usynlige bøjler

Inman Aligneren bruges normalt kun til at rette de forreste tænder, hvor usynlige bøjler kan rette alle tænder i hele munden. Det er en af årsagerne til at behandlingen med Inman Aligneren er hurtigere og billigere end de usynlige bøjler. Typisk er behandlingstiden med Inman Aligner 6-16 uger, hvor behandlingstider på mere end 6 måneder ikke er ualmindeligt med usynlige bøjler.

Hvor ofte skal Inman Aligner bruges

Behandlingen med Inman Aligneren vil kun virke, hvis du bruger den hver dag i behandlingsperioden. Mest optimalt bør du bruge den 20 timer i døgnet. Bruger du den mindre end det, kan behandlingstiden forlænges.

Du skal altid tage din Inman Aligner ud, når du spiser og børster dine tænder. Vi anbefaler, at du børste dine tænder og din Inman Aligner hver gang, du har spist. Du kan tage den ud, hvis du skal kysse m.m, blot det ikke er mere end nogle få timer.

Hvad er prisen for en behandling

Prisen på en Inman Aligner er mindre end for traditionelle togskinner eller usynlige bøjler. Vi giver dig en fast pris på din Inman Aligner behandlingen, når vi haft dig i stolen til en konsultation og drøftelse af muligheder. Efter en konsultation på klinikken får du en behandlingsplan med prisoverslag samt forventet behandlingstid. Vel mødt.

Hvor lang tid tager det?

Behandlingstiden er individuel fra patient til patient, men afhænger især af, hvor skæve tænderne er. De fleste behandlinger afsluttes typisk på 6-14 uger.
Tandlægehuset i Langå ApS
Alleen 2
8870 Langå
T. 86 46 11 60
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Klinikkens åbningstider

Mandag kl. 8:00 - 17:00
Tirsdag Åben for telefon
Onsdag kl. 8:00 - 17:00
Torsdag kl. 8:00 - 17:00
Fredag kl. 8:00 - 15:00
Vi samarbejder med
Medlem af Tandlægeforeningen

 Yder nr. 476475

 

Copyright 2019: Tandlægehuset i Langå ApS, Alleen 2, 8870 Langå