Skip to main content

Økonomi

Forventningsafstemning

Betalingsbetingelser

  • Klinikken har kontant betaling
  • Klinikken har kontant afregning efter hver behandlingsseance
  • Vi modtager modtager udover kontant betaling, Dankort, Visakort og Mastercard
  • Ved større behandlinger fx kroner, broer, implantater m.m. beder vi om en aconto indbetaling, når behandlingen opstartes. Restbeløbet afregnes når behandlingen er færdig.

Priser der ikke er fastlagt ved tandlægernes overenskomst med sygesikringen, de såkaldte frie ydelser, kan variere efter sværhedsgrad og tidsforbrug.

Vi håber på din forståelse.

Finansiering

Del din betaling op i rater

Hvis du ønsker at dele din betaling op i mindre bidder, kan vi tilbyde en nem og billig afbetalingsordning gennem fx Sundhed+.

Vi har forståelse for at regningen for en tandbehandling nogle gange kan virke voldsom, og at det til tider kan være fordelagtigt at dele betalingen op i mindre bidder. Vi henviser til Sundhed+, hvor du tilbydes muligheden for at dele tandlægeregningen op i mindre bidder.

Ofte stillede spørgsmål

Finansiering af en tandbehandling

En større indgreb som f.eks. implantater, kroner eller broer, kan godt være en økonomisk mundfuld at sluge. Derfor har vi et samarbejde med fx Sundhed+, som tilbyder finansiering af din tandbehandling, så du kan betale tandlægeregningen i mindre bidder. Hvis du vælger at få finansieret din tandbehandling, er finansieringen en aftale mellem dig og Sundhed+.

Kan finansiering betale sig?

Det kan altid bedst betale sig at betale tandlægeregningen kontant. Finansiering betyder generelt renteudgifter og/eller gebyrer, der samlet set gør tandlægeregningen dyrere. Omvendt kan finansiering til en overkommelig månedlig omkostning gøre en investering i dine tænder til at betale.

Tjener Tandlægehuset i Langå på det?

Nej, Tandlægehuset i Langå har ingen økonomisk sammenblanding med din evt. låneaftale med Sundhed+. Vi modtager alene dækning for regning, som du har godkendt til Sundhed+