Tandretning
Skriv til os
Ny patient

Forventning

Betaling i forlængelse af dit besøg

Finansiering

Ansøg om en Denti Kredit på 2 minutter

Hvis du ønsker at dele din betaling op i mindre bidder, kan vi henvise dig til en nem og billig afbetalingsordning gennem Denti.

Vi har forståelse for at regningen for en tandbehandling nogle gange kan virke voldsom, og at det til tider kan være fordelagtigt at dele betalingen op i mindre bidder. Vi samarbejder med Denti om at tilbyde dig muligheden for at dele tandlægeregningen op i mindre bidder.

Ofte stillede spørgsmål

Finansiering af en tandbehandling

En større indgreb som f.eks. implantater, kroner eller broer, kan godt være en økonomisk mundfuld at sluge. Derfor har vi et samarbejde med fx Denti, som tilbyder finansiering af din tandbehandling, så du kan betale tandlægeregningen i mindre bidder. Hvis du vælger at få finansieret din tandbehandling, er finansieringen en aftale mellem dig og Denti.

Kan finansiering betale sig?

Det kan altid bedst betale sig at betale tandlægeregningen kontant. Finansiering betyder generelt renteudgifter og/eller gebyrer, der samlet set gør tandlægeregningen dyrere. Omvendt kan finansiering til en overkommelig månedlig omkostning gøre en investering i dine tænder til at betale.

Tjener Tandlægehuset i Langå på det?

Nej, Tandlægehuset i Langå har intet økonomisk udbytte ud af din evt. låneaftale med Denti


Økonomi

For at sikre de eksisterende attraktive priser på tandpleje på klinikken er det væsentligt for os, at du er informeret om klinikkens betalingspolitik. Udgangspunktet er kontant eller Dankort betaling efter besøget, alternativt kun efter aftale giroindbetaling umiddelbart efter besøget. Regelmæssige undersøgelser og tandrensninger koster typisk under 500 kr. Af administrationsmæssige årsager beder vi dig afregne disse behandlinger med receptionen den dag, du får den udført. Øvrige, almindelige, behandlinger (rekonstruktiv plastbehandling, udvidet parodontose behandling, kirurgi m.m.) påbegyndes kun efter information om prisen – vi beder derfor også om at disse afregnes samme dag med receptionen efter endt behandling.

Behandlinger der strækker sig over flere besøg afregnes efter hvert enkelt besøg / behandling med mindre andet aftales.

Øvrige, større, behandlinger dækker f.eks. kroner, broer m.m. For disse behandlinger beder vi om en a conto indbetaling på minimum halvdelen af behandlingens pris. Restbeløbet faktureres efter nærmere aftale.

Misligholdte betalingsaftaler er en frustration for alle involverede. Vi må pålægge rente og administrationsgebyr, samt eventuel retslig inkasso. Ingen er glade for dette, så derfor ovenstående politik på klinikken.

Vi håber på din forståelse.

Udeblivelse

Møder du ikke op til en aftalt tid, har vi ret til et honorar fastsat af Den offentlige Sygesikring og Dansk Tandlægeforening. Ring derfor i god tid, så andre får mulighed for behandling i stedet for dig. Tak.

Afbud

Afbud bedes venligst meddelt senest dagen før den aftalte tid inden kl. 12.30. Dette giver os mulighed for at nedbringe ventetiden og dermed højne vores serviceniveau for andre patienter.

Forsinkelse

Det er klinikkens politik at patienter behandles til den aftalte tid. Akutte nødpatienter kan være årsag til at vores tidsplan bliver forsinket. Vi håber på din forståelse for dette. Er vi meget forsinket prøver vi om muligt, at orientere dig på forhånd.

Rikke Freitag

"Alle fortjener et sundt, flot smil og bevaring
af egne tænder hele livet."
Tandlæge, Klinikejer
Tandlægehuset i Langå ApS
Alleen 2, 8870 Langå
T. 86 46 11 60
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Medlem af Tandlægeforeningen
Yder nr. 476475
 
Klinikkens åbningstider
Mandag kl. 8:00 - 17:00
Tirsdag kl. 8:00 - 17:00
Onsdag Åben for telefon
Torsdag kl. 8:00 - 17:00
Fredag kl. 8:00 - 15:00

Copyright 2022: Tandlægehuset i Langå ApS, Alleen 2, 8870 Langå, cvr. nr. 35527346