Skip to main content

Digital røntgen

Røntgendosis er uskadeligt for dig; barn, voksen eller gravid.

Avanceret røntgen

Fremtiden er digital

Vi bruger digitale røntgen billeder hele tiden til at understøtte vores behandlinger, før og efter, således at vi på oplyst grundlag kan træffe de rigtige beslutninger.

Røntgenstråler kan trænge gennem menneskets væv – også tænder og knogle, som tilhører de hårde væv.

For fx at kunne stille en diagnose på rodbetændelse kræver det typisk et røntgenbillede. På et røntgenbillede vil tandlægen straks kunne se, om der er betændelse lokaliseret omkring tandens rod.

Det samlede overblik

Panoramarøntgen ser det skjulte

Til visse typer af behandlinger har tandlægen brug for et forbedret overblik. Et panoramarøntgen giver tandlægen muligheden for at se hele tandsættet, kæbeled og kæbehuler i to dimensioner. Optagelsen sker uden for munden, hvilket betyder, at man ikke skal have en film inden i munden.

Samtidig danner panorama-billedet et godt grundlag for at vurdere knogleniveauet og styrken af dine tænders fundament. Dermed kan folkesygdommen parodontose forebygges, og vi kan sammen vælge den optimale behandling.

Det bruger vi røntgen til

Røntgendosis er uskadeligt

Du kan møde det fx. før fjernelse af visdomstænder, før/efter implantatbehandling, før behandling med del- eller helproteser. Eller hvor det kan være nødvendigt at undersøge kæber og tænder.

Røntgendosis er uskadeligt for dig; barn, voksen eller gravid.

Vi har panoramarøntgen på klinikken i Ans.

Røntgen 1

Et eksempel på panoramarøntgen.

Røntgen 2

Et eksempel på panoramarøntgen.

Røntgen 3

Et eksempel på panoramarøntgen.

Send os en besked