Skip to main content

Tandblegning

Overvejer du at få en tandblegning, kan du læse mere om behandlingen - kontakt os, hvis det er relevant for dig.

Kosmetisk tandbehandling

Hos Tandlægehuset i Langå laver vi ikke kun tandbehandlinger relateret til sygdom som fx paradentose eller tandrensninger eller smertelindrende som rodbehandlinger.

Vi specialister i kosmetisk tandbehandlinger og hjælper dig til det hvide smil, som mange drømmer om.

Ring og aftal en tid til en tandblegning.

Hvidere tænder med en tandblegning

Tandblegning laves af kosmetiske årsager. Regelmæssige tandrensninger kan ikke altid gøre dine tænder hvide. Vi anvender en blegegel, så de bliver flotte og hvide.

Dine tænder misfarves løbende af fx kaffe, the, rødvin, tobak. Tandblegninger bidrager til et smukt og naturligt hvidt smil.

Den professionelle tandblegning

Vi starter med at undersøge om dine tænder egner sig en tandblegning. Har du betændelse i dine tænder eller tandkød, så skal vi have det udbedret først. Vi kigger på dine fyldninger og evt. kroner, da de ikke bliver bleget med en tandblegning, uden at vi har en behandlingsplan for det.

Vi skal have afstemt farven på dine tænder. Herefter skal vi have lavet et digitalt aftryk af dine tænder, så vi får to skinner - en til overmunden og en til undermunden - dem skal du bruge til blegegelen, når du skal blege dine tænder hjemme.

Sundhedsstyrelsen har regler for hvad en gel må indeholde og hvem der må formidle dette. Køber du blegegel på nettet, så kan du ikke være sikker på indholdet.

De blegegeler vi anvender har pH-neutrale og aktive stoffer, der ikke skader emaljen på dine tænder, men samtidig har tilstrækkelig koncentration til et optimalt resultat.

Vil du vide mere eller ønsker du en konsultation?

Kontakt os, så finder vi en tid til en konsultation.